Make Connections

Network, Get Answers, Find Members in Your Area, and More!

Forums » Startup Funding

Newport International Fashion Group Madrid

  • 2 posts
  April 23, 2013 8:59 PM EDT

  very beutiful , my friend

  • 1 posts
  April 21, 2013 10:02 PM EDT

  Muoti voit koskettaa -  - blogtalkradio  

  http://www.blogtalkradio.com/lambwelzee/2013/05/02/newport-international-fashion-group-madrid

  newport international fashion group madrid

  Stepping näytön, Taobao tuo 10 suosittujen suunnittelijat live catwalk Xu Junqian raportit Shanghaissa.

  Muoti ei usein kaapata massa huomiota Kiinassa, mutta yksi piirre juuri päättynyt 2013 syksy talvi Shanghai Fashion Week sai ajoissa etukäteen. Kappaletta esillä ei suurista nimistä kuten Karl Lagerfeld, Raf Simons ja Giorgio Armani mutta nimetön, kasvoton nuori kiinalainen suunnittelijat, jotka ovat pukeutuneet naisten asukasmäärä Kiinassa viime vuosikymmenen aikana. Liittynyt 10 Suosituimmat naistenvaatteiden merkkejä siitä, että aloittaa tyhjästä Taobao.com, maan suurin online basaari käynnisti ensimmäisen "offline muoti", käynnissä alle tunnin yhdessä Shanghai Fashion Week.

  Ominaista kolmeen eri teemaan: yksinkertainen klassinen tyyli, poikamainen tyyli ja sweet Japani/Etelä-Korean style - show on saanut yleisön noin 600 Taobao sanoo, enimmäkseen usein, jos ei riippuvuutta, cyber-ostajat, jotka kutsuttiin verkkosivuilla.

  Eikä jälleenmyynti kuin useimmat web-kaupat Taobao vaatteita tukku markkinoilla, 10 merkkejä liittyminen näyttää kaikki ominaisuus kokoelmat suunniteltu Design ajajien ja niissä on vähintään kymmeniä miljoonia yuan Vuosimyynti.

  "Kauppa-apulainen joukko todella ei vaadita lippu näyttää, mutta Taobao maailmassa, sinun täytyy olla, että suuri varaa suunnittelija, sanoo Shen Ting Taobao naistenvaatteiden osaston päällikkö johtaja ja fashion show mukana järjestämässä.

  Ja ensimmäistä kertaa nämä salaperäinen muotisuunnittelijat astui ulos cyber-maailmassa.

  "En osannut odottaa, että työni käveli kiitotien," sanoo Mai Wanli, luova johtaja tuotemerkin naistenvaatteiden Eveliina, Suositeltavat riviä.

  10 Suosituinta naistenvaatteiden valmistajat Taobao käynnistää sen ensimmäinen "offline fashion show" yhdessä Shanghai Fashion Week. Merkit on suunnitellut online Design-joukkueet kokoelmat. Gao Erqiang kuvat / Kiina päivittäin.

  newport international fashion group madrid

  SOURCE:

  http://www.chinadaily.com.cn/china/weekendextra/2013-04/21/content_16427509.htm

  READ MORE ARTICLES:

  http://newportintlgroup.com/blog/